Leer goed presenteren

Een essentiƫle vaardigheid voor ICT-ers die projecten doen.
  • DerkIT > Leer goed presenteren

Dit onderdeel is voor de fun, gewoon, omdat het kan en omdat ik het belangrijk vindt dat we ‘Death by PowerPoint’ zoveel mogelijk voorkomen.

Ik heb altijd al graag gepresenteerd en sta sinds 2009 regelmatig op events, denk hierbij aan de Microsft TechDays, het AppManagEvent, ExpertsLive, diverse community events zoals NGI-NGN etc. Ik geloof dat kennis delen de mens verder brengt en ben dus ook bereid mijn kennis over presenteren te gebruiken om mensen beter te maken in presenteren. Ik ben erg gecharmeerd van de Presentation ZEN methode, daar is niks zweverigs aan, maar het dwingt je om terug te gaan naar de essentie…. Wat wil je nu precies vertellen? Kortom, Eenvoud is het kenmerk van het ware en dat geldt zeker voor presenteren.

Dit kan in de vorm van een training, workshop of individueel. Neem gerust contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Onderstaand een sessie over presentatietechnieken die ik gaf voor trainers op de MCT Summit.