post-thumb

ITCamp Romania

Vorig jaar was ik voor het eerst op ITCamp. Ik werd daar meer dan aangenaam verrast door de fraaie locatie en de sublieme organisatie. Ik ken Roemenië uit de tijd dat ik daar nog als vrijwilliger werkte tijdens de zomervakanties, en eerlijk is eerlijk, dat schepte een bepaalde verwachting. Nu heb ik echter een mooi beeld gekregen van hoe IT zich daar razendsnel ontwikkelt. De editie van dit jaar vindt 7 en 8 juni plaats in Cluj-Napoca.

Op de site vindt je onder meer een mooie impressie van vorig jaar: https://itcamp.ro/

Mooie sprekers

Fantastisch hoe de burgemeester van een stad als Cluj-Napoca een gepassioneerd en humorvol verhaal verteld over hoe hij de IT inzet voor zijn stad (wel in het Roemeens, dus kreeg ongeveer de helft mee.). Gaaf ook dat men het voor elkaar krijgt dat er een fraaie set van internationale sprekers staat. Denk dan bijvoorbeeld aan David Giard, Jayson E Street (kan fantastisch vertellen over Security), Peter Leeson (uitstekende duiding over wat kwaliteit nu eigenlijk is) en de Bulgaar Boris Hristov (die steengoed kan vertellen over presentatietechniek.)

De gepassioneerde organisatie van ITCamp maakt het mogelijk dat sprekers en bezoekers elkaar ook goed kunnen opzoeken. Als spreker zijn we heel toegankelijk en mensen stappen eenvoudig op ons af. Mooi om zo rechtstreeks te horen wat er leeft. Dit aspect wordt door de bezoekers ook hoog gewaardeerd.

Dit is echt een speciaal event voor een trouwe community. Bijzonder ook met welk een zorgvuldigheid er voor ons sprekers gezorgd wordt. Dit mogen ze wat mij betreft per direct overal invoeren 😉

Powertips for PowerPoint

Dit jaar ben ik graag weer van de partij. Dit keer met de sessie “PowerTips for PowerPoint”. Dit is eigenlijk één lange PowerPoint demo, waarin ik de meest zinvolle tips laat zien die IT-pro’s en developers kunnen gebruiken om hun presentaties te verbeteren. De beschrijving van mijn sessie lees je hier: https://itcamp.ro/speakers/

Ik kijk echt uit naar de 2018 editie van wat ongetwijfeld weer een heel mooi event gaat worden.

 

Tags :