post-thumb
ITCamp

Logo ITCamp Romania

ITCamp Romania

ITCamp is een community conferentie voor IT-Pro’s in Cluj-Napoca Roemenië. Nu vind ik het sowieso belangrijk om en bijdrage te leveren aan de community, maar met Roemenië heb ik een heel speciale band. Ik heb hier in het verleden vrijwilligerswerk gedaan in onder meer een kindertehuis. Toen iemand me tipte over dit event (waar sowieso veel internationale sprekers komen) was een sessievoorstel snel ingediend.

 

De Sessie

Ik zal hier een sessie verzorgen over hoe je techniek verkoopt aan het management. Op een conferentie als deze raak je vaak geïnspireerd. De technologie die je hebt gezien wil je ook in de praktijk toepassen. Hiervoor is het belangrijk dat je het management kunt overtuigen van het nut en de noodzaak van je project. In deze sessie geef ik tal van tips hoe je dit voor elkaar krijgt, waar je op moet letten en wat je juist niet moet doen.

https://itcamp.ro/speakers/#Erwin_Derksen