post-thumb

Erwin Derksen staat dit jaar voor de derde keer op de Microsoft Techdays. Dit event voor IT-pro’s én developers wordt gehouden in de RAI Amsterdam op 12 en 13 oktober. Hier alvast de teaser video.

Mijn sessies

De eerste sessie gaat over hoe je met eenvoud je beveiliging kunt verbeteren. Ik geloof namelijk dat IT-ers snel geneigd zijn zaken complex te maken. Vaak is dat helemaal niet nodig, sterker nog, complexiteit draagt meestal bij aan méér storingen en minder security. In deze sessie aandacht hiervoor. Tevens laat ik je zien hoe je Microsoft LAPS implementeert. Iets dat iedereen met een Microsoft omgeving en domain members zou moeten doen… Omdat het je beveiliging flink verbeterd tegen minimale kosten.

Hier de TechDays pagina over de sessie.

Mijn tweede sessie gaat over PowerPoint, dé killer app van de Office suite 😉 Ik geef je tal van tips over foto’s, animaties, SmartArt, kleurgebruik, uitlijnen etc. Je kunt bijna alles maken in PowerPoint. Meer info over deze sessie vind je hier. En presentatievaardigheden zijn belangrijk, daarom train ik hier mensen ook in.

Info, video’s van voorgaande edities en tickets.

Meer info uiteraard via de site TechDays.nl. Een video impressie van de 2016 editie vindt je hier. Een opname van mijn 2014 “Sovjet-It’ sessie vindt je op channel9. Hier vindt je ook alle andere video’s van #TechDaysNL edities.